Vyberte si
parametry receptu

Aragonský salát/Ensalada aragonesa/

Aragón | Zeleninové

Brambory uvaříme ve slupce, po vychladnutí oloupeme a nakrájíme na plátky stejně jako vejce na tvrdo. Vložíme do větší skleněné mísy.
V menší misce smícháme balsamický ocet, prolisovaný česnek a olivový olej, tímto polijeme brambory s vejci, osolíme dle chuti a pořádně promícháme.
Dále přidáme všechny ostatní ingredience nakrájené na kousky a opět promícháme. Podáváme studené.

  • Žánr: Romantická
  • Doba přípravy: 15 minut
  • Energie: 2 805 kcal. / 11 738 kJ
  • Pozor obsahuje: vaječný bílek
  • Bílkoviny: 59,57 g
  • Sacharidy: 93,89 g
  • Tuky: 241,94 g
  • Cholesterol: 681,50 mg
K receptu doporučujeme nápoj >
Hodnocení receptu
Aragonský salát / Ensalada aragonesa

Suroviny pro přípravu

počet osob, pro které vaříte
  • 8 ks Černé olivy bez pecky 350g Detail
  • 5 dl Extra panenský olivový olej 0,5L, sklo Detail
  • 1 dl Balsamický vinný ocet Reserva 0,25L Detail
  • 150 g Tuňák se slunečnicovým olejem 1 Kg - kousky Detail
  • 2 ks CHLAZENÉ - Jamon Serrano krájené 80g Detail
  • 0.5 listového salátu
  • 2 menší rajčata
  • 1 menší cibule
  • 2 zelené papriky
  • 0.75 kg brambor
  • 2 stroužky česneku
  • 3 vejce uvařená na tvrdo
  • 1 žloudek
  • Sůl
  • 100 g sardinek v oleji

Fotogalerie receptu

Diskuzní fórum

Žádné komentáře

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé.