Vyberte si
parametry receptu

Chlebová polévka/Sopa de pan/

Galicia | Polévky

Bagetu nakrájíme na plátky, dáme do zapékací misky, zalijeme mlékem a vodou, osolíme a pomalu vaříme. Na pánvi se sádlem osmažíme rozdrcený, oloupaný česnek, cibulku a nakrájenou petržel, přidáme mletou papriku a nalijeme na polévku do misky. Misku s polévkou dáme na chvíli do trouby aby zhoustla a chvíli před podáváním do ní rozklepneme vejce.

  • Žánr: Labužnická
  • Doba přípravy: 30 minut
  • Energie: 442 kcal. / 1 849 kJ
  • Pozor obsahuje: lepek, mléko, vaječný bílek
  • Bílkoviny: 17,22 g
  • Sacharidy: 54,30 g
  • Tuky: 16,06 g
  • Cholesterol: 159,40 mg
Hodnocení receptu
Chlebová polévka / Sopa de pan

Suroviny pro přípravu

počet osob, pro které vaříte
  • 30 g Sladká paprika mletá 125g Detail
  • 1 bageta
  • 0.5 l mléka
  • 1 velká lžíce vepřového sádla
  • 1 velká lžíce cibulky
  • 0.125 l vody
  • 1 vejce
  • Sůl
  • Pepř
  • 1 stroužek česneku

Fotogalerie receptu

Diskuzní fórum

Žádné komentáře

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé.