Vyberte si
parametry receptu

Chřest s bešamelovým přelivem/Espárragos con queso y nuez moscada/

Cataluña | Zeleninové

Uvaříme si bešamel z mléka, másla, mouky. Osolíme, opepříme a přidáme muškátový oříšek. Vaříme 20 minut na mírném plameni. Oddělíme žloutek od bílku a přes síto žloutek přepasírujeme do bešamelu.
Chřest přelijeme bešamelem, posypeme strouhaným sýrem, poklademe trochou másla a dáme na chvíli do trouby zapéct.

  • Žánr: Romantická
  • Doba přípravy: 30 minut
  • Energie: 306 kcal. / 1 282 kJ
  • Bílkoviny: 13,83 g
  • Sacharidy: 14,31 g
  • Tuky: 22,42 g
  • Cholesterol: 176,50 mg
K receptu doporučujeme nápoj >
Hodnocení receptu
Chřest s bešamelovým přelivem / Espárragos con queso y nuez moscada

Suroviny pro přípravu

počet osob, pro které vaříte
  • 1 vařené vejce
  • 100 ml mléka
  • 15 g hladké mouky
  • 30 g másla
  • Pepř bílý mletý
  • Muškátový oříšek
  • Sůl

Fotogalerie receptu

Diskuzní fórum

Žádné komentáře

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé.