Vyberte si
parametry receptu

Cibulová polévka/Sopa cebollera/

Extremadura | Polévky

Cibuli nakrájíme na drobno a osmahneme ji na pánvi s olivovým olejem. Těsně předtím, než získá zlatavou barvu, přidáme hladkou mouku a pořádně promícháme. Poté přidáme 1 L vývaru, osolíme, opepříme a vaříme 15 minut.
Na plech vložíme krajíce chleba nakrájené na kostky, posypeme strouhaným sýrem a dáme na pár minut zapéct do trouby. Poté vložíme do hrnce s polévkou.

  • Žánr: Posilující
  • Doba přípravy: 30 minut
  • Energie: 667 kcal. / 2 792 kJ
  • Pozor obsahuje: lepek, mléko
  • Bílkoviny: 15,36 g
  • Sacharidy: 106,49 g
  • Tuky: 23,21 g
  • Cholesterol: 8,00 mg
Hodnocení receptu
Cibulová polévka / Sopa cebollera

Suroviny pro přípravu

počet osob, pro které vaříte
  • 1 l masového vývaru
  • 4 krajíce chleba (1 den staré)
  • 3 velké cibule
  • 3 stroužky česneku
  • Sůl
  • Pepř
  • 1 velká lžíce hladké mouky
  • 20 dkg strouhaného tvrdého sýra (typu Eidam)

Fotogalerie receptu

Diskuzní fórum

Žádné komentáře

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé.