Vyberte si
parametry receptu

Cizrna se špenátem/Garbanzos con espinacas/

Andalucía | Bezmasé

Cizrnu namočíme v osolené vlažné vodě a necháme přes noc odstát, nejlépe již v hrnci, ve kterém budeme druhý den vařit. Na druhý den přidáme 1 stroužek česneku, 1 oloupanou cibuli překrojenou na dvě půlky, bobkový list a 1 oloupané a nadrobno nakrájené rajče. Mírně povaříme do poloměkka. Na pánvi osmažíme druhou cibulku a rajče (oloupané a nadrobno nakrájené) spolu se zelenými paprikami, které jsme předtím zbavili semínek a nakrájeli na čtverečky. Špenát povaříme v osolené vodě do měkka, scedíme a přidáme ho na pánev společně se 2 zbývajícími stroužky česneku, které rozdrtíme, a špetkou šafránu. Poté na pánev přidáme cizrnu a vaříme, dokud není cizrna krásně měkká.

  • Žánr: Fitness
  • Doba přípravy: 60 minut
  • Energie: 615 kcal. / 2 574 kJ
  • Bílkoviny: 29,60 g
  • Sacharidy: 69,29 g
  • Tuky: 23,48 g
  • Cholesterol: 0 mg
Hodnocení receptu
Cizrna se špenátem / Garbanzos con espinacas

Suroviny pro přípravu

počet osob, pro které vaříte
  • 30 g Sladká paprika mletá 125g Detail
  • 0.05 g Pravý šafrán - blistr Detail
  • 200 g cizrny
  • 400 g špenátu
  • 1 bobkový list
  • 2 cibule
  • 2 zelené papriky
  • 2 rajčata
  • Sůl
  • Voda
  • 3 stroužky česneku

Fotogalerie receptu

Diskuzní fórum

Žádné komentáře

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé.