Vyberte si
parametry receptu

Cizrnový hrnec/Potaje de convento/

Islas Canarias | Bezmasé

Cizrnu si namočíme do slané vody den předem. Do hrnce dáme 2 litry vody, do které dáme scezenou a omytou cizrnu a vaříme. Na pánvi osmažíme celé, oloupané česneky spolu s nakrájeným a semínek zbaveným rajčetem. Po usmažení přidáme do hrnce k cizrně. Dále si rozmícháme vaječné žloutky, ve kterých namočíme plátky chleba, osmažíme a přidáme do hrnce s cizrnou, která je téměř uvařená. Necháme chvíli povařit a podáváme. 

  • Žánr: Labužnická
  • Doba přípravy: 1 440 minut
  • Energie: 1 111 kcal. / 4 647 kJ
  • Pozor obsahuje: lepek
  • Bílkoviny: 39,49 g
  • Sacharidy: 103,65 g
  • Tuky: 60,57 g
  • Cholesterol: 580,00 mg
Hodnocení receptu
Cizrnový hrnec / Potaje de convento

Suroviny pro přípravu

počet osob, pro které vaříte
  • 1 hrnek cizrny
  • 3 stroužky česneku
  • 1 rajče
  • 2 krajíce bílého chleba
  • 4 žloutky
  • Sůl
  • Voda

Fotogalerie receptu

Diskuzní fórum

Žádné komentáře

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé.