Vyberte si
parametry receptu

Dušené kuře na brandy/Pollo asado al brandy/

Murcia | Masité (drůbeží)

Kuře umyjeme, rozkrájíme na kousky a osolíme. V hrnci rozehřejeme olivový olej a osmahneme na něm do zlatova stroužky česneku. Poté přidáme kousky kuřete a zprudka osmahneme. Přilijeme vodu dle potřeby a podusíme, dokud maso nezměkne. Krátce před koncem přidáme brandy.
Neoloupané brambory uvaříme do měkka v osolené vodě společně s fazolovými lusky a hráškem. Poté scedíme a podáváme jako přílohu k masu.

  • Žánr: Labužnická
  • Doba přípravy: 60 minut
  • Energie: 1 650 kcal. / 6 903 kJ
  • Bílkoviny: 47,04 g
  • Sacharidy: 73,32 g
  • Tuky: 92,15 g
  • Cholesterol: 162,50 mg
  • Druh masa: drůbeží
K receptu doporučujeme nápoj >
Hodnocení receptu
Dušené kuře na brandy / Pollo asado al brandy

Suroviny pro přípravu

počet osob, pro které vaříte
  • 2 dl Brandy Brigadier 1L, 36% alc. Detail
  • 0.5 kg kuřete
  • 0.5 kg brambor
  • 0.25 kg zelených fazolových lusků
  • 1 svazek česneku
  • Sůl
  • 0.25 kg hrášku

Fotogalerie receptu

Diskuzní fórum

Žádné komentáře

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé.