Vyberte si
parametry receptu

Dušené škeble na víně/Almejas a la sartén/

Cantabria | Tapasy

Do široké pánve dáme dvě lžíce vody, čtyři lžíce vína. Přidáme omyté škeble a dusíme, dokud se neotevřou. Potom posypeme nakrájenou petrželkou. Podáváme ve stejné pánvi ozdobené po okrajích čtvrtkami citrónu.

  • Žánr: Labužnická
  • Doba přípravy: 20 minut
  • Energie: 174 kcal. / 727 kJ
  • Pozor obsahuje: mořské plody
  • Bílkoviny: 26,60 g
  • Sacharidy: 4,76 g
  • Tuky: 3,48 g
  • Cholesterol: 375,00 mg
  • Druh tapasu: teplé
K receptu doporučujeme nápoj >
Hodnocení receptu
Dušené škeble na víně / Almejas a la sartén

Suroviny pro přípravu

počet osob, pro které vaříte
  • 2 dl Vega Libre Blanco 2014 Detail
  • 0.5 kg velkých škeblí
  • 1 citrón
  • Voda
  • Petrželová nať

Fotogalerie receptu

Diskuzní fórum

Žádné komentáře

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé.