Vyberte si
parametry receptu

Dušené zelené fazolky/Judías verdes estofadas/

Cataluña | Bezmasé

Očistíme fazolky.
Na pánev si dáme polovinu z oleje, překrojené fazolky, nakrájenou cibuli a česnek, nakrájenou petrželku a kuličku pepře, bobkový list, mrkev nakrájenou na kolečka a sůl. Zalijeme zbylým olejem. Vše dusíme pod pokličkou do měkka.

  • Žánr: Fitness
  • Doba přípravy: 60 minut
  • Energie: 705 kcal. / 2 950 kJ
  • Bílkoviny: 7,56 g
  • Sacharidy: 33,27 g
  • Tuky: 61,03 g
  • Cholesterol: 0 mg
K receptu doporučujeme nápoj >
Hodnocení receptu
Dušené zelené fazolky / Judías verdes estofadas

Suroviny pro přípravu

počet osob, pro které vaříte
  • 0.5 kg zelených fazolek
  • 2 střední cibule
  • 1 stroužek česneku
  • 1 střední mrkev
  • Sůl
  • Celý pepř
  • Petržel
  • 1 bobkový list

Fotogalerie receptu

Diskuzní fórum

Žádné komentáře

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé.