Vyberte si
parametry receptu

Dušený králík na čokoládě/Conejo con chocolate/

Cataluña | Masité (králičí)

Králíka dáme do hrnce na sádlo spolu s olejem. Osolíme a opepříme. Necháme chvíli osmahnout a přidáme nakrájenou cibuli a mrkev. Přilijeme víno a dusíme na mírném plameni.
V hmoždířku si rozdrtíme česnek, petržel, čokoládu, bobkový list a je-li potřeba i trochu vody. Rozdrcenou směs přidáme do hrnce s králíkem a dusíme, až je maso měkké.
Králíka servírujeme přelitého omáčkou.

  • Žánr: Labužnická
  • Doba přípravy: 90 minut
  • Energie: 1 024 kcal. / 4 285 kJ
  • Bílkoviny: 28,21 g
  • Sacharidy: 41,18 g
  • Tuky: 79,45 g
  • Cholesterol: 149,65 mg
  • Druh masa: králičí
K receptu doporučujeme nápoj >
Hodnocení receptu
Dušený králík na čokoládě / Conejo con chocolate

Suroviny pro přípravu

počet osob, pro které vaříte
  • 1 dl El Coto Blanco 2015 Detail
  • 400 g králičího masa
  • 80 g cibule
  • 100 g mrkve
  • 100 g tvrdé čokolády
  • 2 stroužky česneku
  • 30 g vepřového sádla
  • 0.5 bobkového listu
  • Pepř černý mletý
  • Sůl
  • Voda
  • Petržel

Fotogalerie receptu

Diskuzní fórum

Žádné komentáře

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé.