Vyberte si
parametry receptu

Dušený králík na víně/Liebre al vino tinto/

Castilla - La Mancha | Masité (králičí)

Králíka naporcujeme a potřeme olivovým olejem. Dáme ho vařit do hrnce spolu s cibulí, nakrájeným rajčetem, rozdrceným česnekem, bobkovým listem, citrónovou šťávou a petrželí. Přidáme víno a vše osolíme a opepříme. Vaříme do měkka a do té doby, až nám ztmavne omáčka. Králíka podáváme přelitého touto omáčkou.

  • Žánr: Labužnická
  • Doba přípravy: 80 minut
  • Energie: 379 kcal. / 1 586 kJ
  • Bílkoviny: 31,45 g
  • Sacharidy: 9,74 g
  • Tuky: 21,30 g
  • Cholesterol: 162,50 mg
  • Druh masa: králičí
K receptu doporučujeme nápoj >
Hodnocení receptu
Dušený králík na víně / Liebre al vino tinto

Suroviny pro přípravu

počet osob, pro které vaříte
  • 0.5 dl Přírodní citronová šťáva 0,5L Detail
  • 0.5 kg králíka
  • 1 cibule
  • 1 rajče
  • 1 stroužek česneku
  • 1 bobkový list
  • Sůl
  • Pepř
  • Petržel

Fotogalerie receptu

Diskuzní fórum

Žádné komentáře

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé.