Vyberte si
parametry receptu

Extremeňské topinky/Pringadas extremeňas/

Extremadura | Tapasy

Plátky slaniny opečeme na pánvi a odložíme na pozdější použití.
Na stejné pánvi opečeme klobásky a opět odložíme.
Opět na stejné pánvi opečeme do zlatova z obou stran krajíce chleba.
Krajíce poklademe opečenou slaninou a na kolečka nakrájeným chorizem.

  • Žánr: Labužnická
  • Doba přípravy: 15 minut
  • Energie: 1 004 kcal. / 4 202 kJ
  • Pozor obsahuje: lepek
  • Bílkoviny: 21,63 g
  • Sacharidy: 113,98 g
  • Tuky: 30,83 g
  • Cholesterol: 63,00 mg
  • Druh tapasu: studené
K receptu doporučujeme nápoj >
Hodnocení receptu
Extremeňské topinky / Pringadas extremeňas

Suroviny pro přípravu

počet osob, pro které vaříte
  • 0.5 chleba nakrájeného na krajíce
  • 100 g velkých tenkých plátků čerstvé slaniny
  • 20 g kousků klobásky choriza

Fotogalerie receptu

Diskuzní fórum

Žádné komentáře

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé.