Vyberte si
parametry receptu

Festivalová slepičí polévka/Sopa de fiesta mayor/

Cataluña | Polévky

Slepici si očistíme a rozporcujeme, přidáme jamón, zeleninu, osolíme a uvaříme vývar.
Do hluboké pánve dáme bílý chléb a zalijeme vývarem a dusíme. Slepici si nadrobíme na jemno a přidáme do pánve.
Rozmícháme si vejce a nalijeme na vývar, poprášíme trochou cukru a skořice a hrnec vložíme na chvíli trouby, až se nám na povrchu vytvoří zlatavá krusta

  • Žánr: Posilující
  • Doba přípravy: 90 minut
  • Energie: 614 kcal. / 2 571 kJ
  • Pozor obsahuje: lepek, vaječný bílek
  • Bílkoviny: 52,50 g
  • Sacharidy: 38,39 g
  • Tuky: 21,58 g
  • Cholesterol: 462,50 mg
Hodnocení receptu
Festivalová slepičí polévka / Sopa de fiesta mayor

Suroviny pro přípravu

počet osob, pro které vaříte
  • 500 g slepice
  • 1 l vody
  • 2 vejce
  • 120 g kořenové zeleniny
  • Špetka mleté skořice
  • 20 g moučkového cukru
  • 60 g bílého, na jemno nakrájeného chleba

Fotogalerie receptu

Diskuzní fórum

Žádné komentáře

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé.