Vyberte si
parametry receptu

Hlávkový salát s jamónem a ančovičkami/Ensalada de lechuga/

Cataluña | Tapasy

Salát omyjeme, natrháme na lístky a dáme do salátové misky. Přidáme pažitku, jamón nakrájený na kostičky nebo malé plátky a ančovičky.
Extra panenský olivový olej rozmícháme s vinným octem a solí a touto zálivkou salát přelijeme. Nakonec přidáme nakrájenou klobásku a vařené vejce.
Salát podáváme dobře vychlazený.

  • Žánr: Fitness
  • Doba přípravy: 15 minut
  • Energie: 684 kcal. / 2 863 kJ
  • Pozor obsahuje: vaječný bílek
  • Bílkoviny: 39,35 g
  • Sacharidy: 14,58 g
  • Tuky: 59,04 g
  • Cholesterol: 177,80 mg
  • Druh tapasu: studené
K receptu doporučujeme nápoj >
Hodnocení receptu
Hlávkový salát s jamónem a ančovičkami / Ensalada de lechuga

Suroviny pro přípravu

počet osob, pro které vaříte

Fotogalerie receptu

Diskuzní fórum

Žádné komentáře

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé.