Vyberte si
parametry receptu

Houby se sýrovým bešamelem/Setas a la crema de la peral/

Asturias | Bezmasé

Na pánvi si smícháme šlehačku se sýrem, až se rozpustí. Přidáme brandy. Jakmile omáčka lehce zchladne, přidáme majonézu. Takto hotovou omáčkou přelijeme houby, které jsme si opražili na olivovém oleji.

  • Žánr: Posilující
  • Doba přípravy: 20 minut
  • Energie: 1 134 kcal. / 4 746 kJ
  • Pozor obsahuje: mléko
  • Bílkoviny: 13,93 g
  • Sacharidy: 14,78 g
  • Tuky: 100,97 g
  • Cholesterol: 140,00 mg
Hodnocení receptu
Houby se sýrovým bešamelem / Setas a la crema de la peral

Suroviny pro přípravu

počet osob, pro které vaříte
  • 1 dl Brandy Brigadier V.S.O.P. 38%, 0,7L Detail
  • 400 g větších hub
  • 1 sklenice tekuté šlehačky
  • 50 g sýru s modrou plísní
  • 2 velké lžíce majonézy

Fotogalerie receptu

Diskuzní fórum

Žádné komentáře

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé.