Vyberte si
parametry receptu

Játrové jednohubky z vepřových jater fardeles/Fardeles/

Aragón | Tapasy

Vepřová játra uvaříme v trošce osolené vody, nakrájíme na kousky, vložíme zpět do hrnce s vodou a smícháme s na drobno nakrájenou slaninou, a všemi ostatními ingrediencemi. Z této směsi ručně vytváříme malé bochánky, které se obalí do bránice.
Každý bochánek umístíme na plátek chleba a podáváme jako jednohubky.

  • Žánr: Posilující
  • Doba přípravy: 35 minut
  • Energie: 3 017 kcal. / 12 628 kJ
  • Pozor obsahuje: lepek, vaječný bílek
  • Bílkoviny: 42,69 g
  • Sacharidy: 70,47 g
  • Tuky: 283,74 g
  • Cholesterol: 872,50 mg
  • Druh tapasu: studené
Hodnocení receptu
Játrové jednohubky z vepřových jater fardeles / Fardeles

Suroviny pro přípravu

počet osob, pro které vaříte
  • 25 g Sladká paprika mletá 125g Detail
  • 0.25 kg vepřových jater
  • 0.5 kg plátků prorostlé slaniny
  • 1 našlehané vejce
  • špetka sušeného anýzu
  • 25 g strouhanky
  • 25 g bramborového škrobu
  • 0.25 nastrouhaného muškátového oříšku
  • 1 prolisovaný stroužek česneku
  • 5 g skořice mleté
  • Petrželová nať
  • 1g soli na každý kg směsi
  • Opečené krajíce chleba dle počtu bochánků
  • Vepřová bránice

Fotogalerie receptu

Diskuzní fórum

Žádné komentáře

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé.