Vyberte si
parametry receptu

Jehněčí plec s lilkem/Pecho de cordero con berenjenas/

Cataluña | Masité (jehněčí)

Jehněčí plec si rozporcujeme na menší kousky a dáme do hrnce na sádlo. Lehce osmahneme, přidáme nakrájenou cibulku a mouku, bílé víno, tomate frito (nebo- li rajčatové pyré), vodu, bobkový list, trochu soli a petrželky. Vše dusíme na mírném plameni do měkka (cca 45 - 60 minut).
Na další pánvi si osmažíme lilek s olivovým olejem a podáváme jako přílohu k jehněčímu.

  • Žánr: Labužnická
  • Doba přípravy: 90 minut
  • Energie: 982 kcal. / 4 110 kJ
  • Pozor obsahuje: lepek
  • Bílkoviny: 27,22 g
  • Sacharidy: 32,07 g
  • Tuky: 80,03 g
  • Cholesterol: 19,00 mg
  • Druh masa: jehněčí
K receptu doporučujeme nápoj >
Hodnocení receptu
Jehněčí plec s lilkem / Pecho de cordero con berenjenas

Suroviny pro přípravu

počet osob, pro které vaříte
  • 100 g Tomate Frito 400g Tetra Pack Detail
  • 400 g jehněčí plece
  • 80 g cibule
  • 30 g vepřového sádla
  • 30 g hladké mouky
  • 1 bobkový list
  • Sůl
  • Voda
  • Petržel
  • 150 g lilku

Fotogalerie receptu

Diskuzní fórum

Žádné komentáře

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé.