Vyberte si
parametry receptu

Krevetky na česneku/Gambas al ajillo/

Madrid | Rybí

Na pánev dáme olej, oloupaný česnek nakrájíme na proužky, pálivou papričku na kroužky. Jakmile česnek zrůžoví, přidáme krevety a na prudkém ohni necháme vařit 2 minuty. Potom dáme stranou, krevety dáme do misky, přelijeme výpekem z oleje, česneku a pálivé papričky.

  • Žánr: Labužnická
  • Doba přípravy: 15 minut
  • Energie: 218 kcal. / 912 kJ
  • Pozor obsahuje: mořské plody
  • Bílkoviny: 25,08 g
  • Sacharidy: 1,50 g
  • Tuky: 12,21 g
  • Cholesterol: 120,00 mg
K receptu doporučujeme nápoj >
Hodnocení receptu
Krevetky na česneku / Gambas al ajillo

Suroviny pro přípravu

počet osob, pro které vaříte
  • 1 dl Extra panenský olivový olej 1L, PET Detail
  • 300 g krevet (bez ulity)
  • 2 stroužky česneku
  • Sůl
  • 1 čerstvá pálivá paprička

Fotogalerie receptu

Diskuzní fórum

Žádné komentáře

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé.