Vyberte si
parametry receptu

Kuře v pálivé omáčce chilindrón/Pollo a la chilindrón/

Aragón | Masité (drůbeží)

Kuře očistíme, rozporcujeme na kousky, osolíme a opepříme. V hliněném hrnci rozehřejeme olivový olej a osmahneme na něm zprudka kuřecí kousky. Poté přidáme jamón nakrájený na čtverečky, zelenou papriku nakrájenou na proužky, bobkový list, na drobno nakrájenou cibuli, petrželovou nať a stroužky česneku. Rajčata spaříme, oloupeme, nakrájíme na kousky a přidáme do hrnce společně s cukrem. Zvlášť si připravíme červené papriky – osmažíme je, oloupeme a nakrájíme na proužky. Poté je vložíme do hrnce. Vše dusíme zhruba 20 minut.

  • Žánr: Fitness
  • Doba přípravy: 40 minut
  • Energie: 2 857 kcal. / 11 954 kJ
  • Bílkoviny: 81,20 g
  • Sacharidy: 28,82 g
  • Tuky: 234,99 g
  • Cholesterol: 325,00 mg
  • Druh masa: drůbeží, vepřové
K receptu doporučujeme nápoj >
Hodnocení receptu
Kuře v pálivé omáčce chilindrón / Pollo a la chilindrón

Suroviny pro přípravu

počet osob, pro které vaříte
  • 2 dl La Barraca - Hovězí bujón 1kg Detail
  • 1 červená paprika
  • 1 kg kuřete
  • 2 stroužky česneku
  • 1 cibule
  • 2 rajčata
  • 1 zelená paprika
  • 1 bobkový list
  • celého bílého pepře
  • petrželová nať
  • sůl
  • 1 malá lžíce cukru krystal

Fotogalerie receptu

Diskuzní fórum

Žádné komentáře

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé.