Vyberte si
parametry receptu

Kuřecí salát se zeleninou/Ensalada de pollo/

Castilla y León | Tapasy

Uvařené kuře nakrájíme na kousky. Brambory nakrájíme na stejné kousky jako kuře. Dáme do salátové misky, spolu se salátem a mrkví, zakapeme olejem a zalijeme vinným octem a necháme chvíli odležet. Rajčata a olivy nakrájíme na kolečka a přidáme do misky. Před podáváním salát vychladíme v lednici.

  • Žánr: Labužnická
  • Doba přípravy: 120 minut
  • Energie: 579 kcal. / 2 421 kJ
  • Bílkoviny: 36,11 g
  • Sacharidy: 41,88 g
  • Tuky: 17,17 g
  • Cholesterol: 162,50 mg
  • Druh tapasu: studené
Hodnocení receptu
Kuřecí salát se zeleninou / Ensalada de pollo

Suroviny pro přípravu

počet osob, pro které vaříte
  • 100 g Zelené olivy bez pecky 300g Detail
  • 2 dl Balsamický vinný ocet Reserva 0,25L Detail
  • 0.5 uvařeného kuřete
  • 2 uvařené brambory
  • 2 vařené mrkve
  • 2 středy ze salátu
  • 3 rajčata
  • 1 malou lžičku olivového oleje

Fotogalerie receptu

Diskuzní fórum

Žádné komentáře

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé.