Vyberte si
parametry receptu

Květákový dort/Pastel de coliflor/

Castilla y León | Bezmasé

Květák rozdělíme na malé růžičky a dáme vařit do osolené vody. Po uvaření scedíme a dobře rozmačkáme. Rozmícháme vejce a přidáme ke květáku stejně tak jako rajčatové pyré a chlebovou střídu (předem namočenou do mléka a poté scezenou). Kulatou dortovou formu vymažeme dobře margarínem a dáme do ní vytvořenou směs. A dáme zapéct do trouby. Servírujeme ozdobený zeleninou. 

  • Žánr: Romantická
  • Doba přípravy: 45 minut
  • Energie: 385 kcal. / 1 609 kJ
  • Pozor obsahuje: lepek, mléko, vaječný bílek
  • Bílkoviny: 22,49 g
  • Sacharidy: 48,36 g
  • Tuky: 11,82 g
  • Cholesterol: 435,00 mg
Hodnocení receptu
Květákový dort / Pastel de coliflor

Suroviny pro přípravu

počet osob, pro které vaříte
  • 0.5 dl Tomate Frito 400g Tetra Pack Detail
  • 1 velký květák
  • 3 vejce
  • 3 velké lžíce mléka
  • 2 velké lžíce margarínu
  • 100 g chlebové střídy
  • Sůl
  • Voda

Fotogalerie receptu

Diskuzní fórum

Žádné komentáře

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé.