Vyberte si
parametry receptu

Losos se zeleninovým krémem/Salmón con crema de verduras/

Cantabria | Rybí

Na pánvi rozpustíme máslo spolu s trochou oleje, aby se nepřepálilo a osmahneme osolené a opepřené podkovy lososa. Dáme stranou. Pórek, mrkev, cibuli, rajče a česnek si nakrájíme na tenká kolečka. Do hrnce dáme trochu oleje a zeleninu na něm osmahneme, přidáme mouku, bílé víno, vodu, sůl a necháme cca 20 minut povařit. Po uvaření zeleninu rozmixujeme na lehký krém.
Podkovy lososa dáme do krému, necháme projít varem a servírujeme.

  • Žánr: Fitness
  • Doba přípravy: 35 minut
  • Energie: 872 kcal. / 3 649 kJ
  • Pozor obsahuje: lepek, mléko
  • Bílkoviny: 57,24 g
  • Sacharidy: 35,20 g
  • Tuky: 54,30 g
  • Cholesterol: 42,00 mg
Hodnocení receptu
Losos se zeleninovým krémem / Salmón con crema de verduras

Suroviny pro přípravu

počet osob, pro které vaříte
  • 1 dl Vega Libre Blanco 2014 Detail
  • 2 podkovy lososa
  • 1 pórek
  • 1 mrkev
  • 0.5 cibule
  • 1 rajče
  • 1 stroužek česneku
  • 40 g másla
  • 1 velká lžíce kukuřičné mouky
  • 2 dl vody
  • Sůl
  • Pepř mletý

Fotogalerie receptu

Diskuzní fórum

Žádné komentáře

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé.