Vyberte si
parametry receptu

Marcipánové buchtičky/Mazapanes/

La Rioja | Dezerty

Mandle spaříme v horké vodě. Scedíme a rozdrtíme. Přidáme cukr, citrónovou kůru, vše dobře promícháme a vytvoříme těsto, které necháme 30  minut odpočinout. Vytváříme malé koláčky, které dáme na pečící papír a při teplotě  210 stůpňu  pečeme dozlatova. Po upečení obalíme v moučkovém cukru.

  • Žánr: Romantická
  • Doba přípravy: 60 minut
  • Energie: 1 651 kcal. / 6 908 kJ
  • Pozor obsahuje: oříšky
  • Bílkoviny: 30,63 g
  • Sacharidy: 182,50 g
  • Tuky: 91,70 g
  • Cholesterol: 0 mg
K receptu doporučujeme nápoj >
Hodnocení receptu
Marcipánové buchtičky / Mazapanes

Suroviny pro přípravu

počet osob, pro které vaříte
  • 300 g moučkového cukru
  • 350 g loupaných mandlí
  • Kůra z půlky citrónu
  • Voda

Fotogalerie receptu

Diskuzní fórum

Žádné komentáře

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé.