Vyberte si
parametry receptu

Omáčka na ryby/Salsa verde para pescado/

Islas Baleares | Omáčky

Petrželku a česnek si rozdrtíme, přidáme sůl, papriku, citrónovou šťávu a po kapkách olivový olej. Nakonec pomalu přiléváme rybí vývar a za stálého míchání vytvoříme omáčku, která je skvělá na rybí pokrmy.

  • Doba přípravy: 20 minut
  • Energie: 1 133 kcal. / 4 742 kJ
  • Bílkoviny: 2,01 g
  • Sacharidy: 2,87 g
  • Tuky: 120,57 g
  • Cholesterol: 6,80 mg
Hodnocení receptu
Omáčka na ryby / Salsa verde para pescado

Suroviny pro přípravu

počet osob, pro které vaříte
  • 1 dl Přírodní citronová šťáva 0,5L Detail
  • 30 g Sladká paprika mletá 125g Detail
  • 3 stroužky česneku
  • 1 dl rybího vývaru
  • Petžel
  • Sůl

Fotogalerie receptu

Diskuzní fórum

Žádné komentáře

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé.