Vyberte si
parametry receptu

Paella na katalánský způsob/Arroz a la catalana/

Cataluña | Paelly

Na pánvi si rozpálíme sádlo a přidáme nakrájený jamón, vepřové maso, klobásky. Dále přidáme nakrájenou cibulku, kterou osmažíme dozlatova, oloupaná a nakrájená rajčata, artyčoky a chvíli povaříme. Poté přidáme hrášek, vývar a trochu soli a dále vaříme. Rozdrtíme si česnek s petrželkou a mandlemi a přidáme do směsi, nakonec vsypeme rýži. Jakmile začne vše vřít, snížíme teplotu, přidáme směs koření na paellu a pozvolna vaříme na mírném ohni cca 20 – 25 minut. Poté necháme ještě dalších cca 10 minut dojít pod alobalem.

  • Žánr: Fitness
  • Doba přípravy: 45 minut
  • Energie: 1 266 kcal. / 5 298 kJ
  • Pozor obsahuje: oříšky
  • Bílkoviny: 41,65 g
  • Sacharidy: 180,68 g
  • Tuky: 35,53 g
  • Cholesterol: 83,40 mg
K receptu doporučujeme nápoj >
Hodnocení receptu
Paella na katalánský způsob / Arroz a la catalana

Suroviny pro přípravu

počet osob, pro které vaříte
  • 60 g Artyčoky – čtvrtky 390 g Detail
  • 30 g Mandle loupané, pražené, solené, 5 kg Detail
  • 1 ks Směs koření na paellu 9g Detail
  • 400 g kulaté rýže
  • 100 g klobásky
  • 70 g vepřového masa nebo kostí
  • 30 g vepřového sádla
  • 100 g rajčat
  • 60 g sterilovaného hrášku
  • 50 g cibule
  • 2 stroužky česneku
  • Vývar
  • Sůl
  • Petržel

Fotogalerie receptu

Diskuzní fórum

Žádné komentáře

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé.