Vyberte si
parametry receptu

Papája na rumu/Papaya al ron/

Islas Canarias | Dezerty

Ovoce omyjeme, oloupeme, zbavíme semínek a rozmixujeme v mixéru spolu s dalšími ingrediencemi. Dáme vychladnout do ledničky na 2 hodiny a podáváme ve zmrzlinových miskách, které dozdobíme ovocem  ( jahody,  třešně..)

  • Žánr: Afrodiziakální
  • Doba přípravy: 135 minut
  • Energie: 532 kcal. / 2 226 kJ
  • Bílkoviny: 1,73 g
  • Sacharidy: 19,83 g
  • Tuky: 0 g
  • Cholesterol: 0 mg
K receptu doporučujeme nápoj >
Hodnocení receptu
Papája na rumu / Papaya al ron

Suroviny pro přípravu

počet osob, pro které vaříte
  • 4 dl Rum Monte Cristo, Aňejo Superior, Caribbean, 0,7L Detail
  • 0.25 kg dužiny ze zralé papáje
  • 100 g hrušky
  • 100 g kdoule
  • 2 fíky
  • 1 dl vody
  • Pár kapek vanilkové esence

Fotogalerie receptu

Diskuzní fórum

Žádné komentáře

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé.