Vyberte si
parametry receptu

Paprikový koláč/Coca de pimientos/

Islas Baleares | Tapasy

Papriky opečeme a sloupneme kůži, odstraníme semínka a vnitřek a nakrájíme na proužky a dáme stranou. Zároveň si také oloupeme česnek, omyjeme petržel , které si nakrájíme nadrobno.
Do misky si dáme olej, vodu a sůl. Promícháme a pomalu přidáváme mouku. Vypracujeme těsto, které rovnoměrně rozprostřeme na plech. Poklademe proužky papriky, osolíme, potřeme směsí česneku s petrželkou a jemně zakapeme olivovým olejem. Dáme péct do předehřáté trouby a při střední teplotě pečeme cca 30 minut.

  • Žánr: Labužnická
  • Doba přípravy: 45 minut
  • Energie: 1 852 kcal. / 7 751 kJ
  • Pozor obsahuje: lepek
  • Bílkoviny: 21,86 g
  • Sacharidy: 157,89 g
  • Tuky: 122,52 g
  • Cholesterol: 0 mg
  • Druh tapasu: teplé
K receptu doporučujeme nápoj >
Hodnocení receptu
Paprikový koláč / Coca de pimientos

Suroviny pro přípravu

počet osob, pro které vaříte
  • 2 červené papriky
  • 4 stroužky česneku
  • Olivový olej
  • Petržel
  • Sůl
  • Polohrubá mouka
  • 2 dl vody
  • 2 dl olivového oleje
  • Sůl

Fotogalerie receptu

Diskuzní fórum

Žádné komentáře

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé.