Vyberte si
parametry receptu

Plněná vejce/Huevos rellenos/

Valencia | Tapasy

Vejce vložíme do studené vody, přivedeme k varu a poté vaříme na mírném ohni 10 minut.
Oloupeme a překrojíme na půl. Opatrně vyjmeme žloutky. Bílky odložíme pro pozdější použití.
Do mísy vložíme tuňáka, žloutky a zakapeme olivovým olejem. Okurky a kapary nakrájíme na malé kousky a přisypeme do mísy. Polijeme citronovou šťávou a osolíme a opepříme dle chuti. Promícháme.
Touto směsí bohatě naplníme odložené bílky.

  • Žánr: Labužnická
  • Doba přípravy: 30 minut
  • Energie: 662 kcal. / 2 772 kJ
  • Pozor obsahuje: vaječný bílek
  • Bílkoviny: 44,47 g
  • Sacharidy: 5,30 g
  • Tuky: 52,00 g
  • Cholesterol: 912,00 mg
  • Druh tapasu: studené
Hodnocení receptu
Plněná vejce / Huevos rellenos

Suroviny pro přípravu

počet osob, pro které vaříte
  • 0.5 dl Extra panenský olivový olej 0,25L, sklo Detail
  • 50 g Kapary ve vinném octě 100g Detail
  • 0.5 dl Přírodní citronová šťáva 0,5L Detail
  • 200 g Tuňák se slunečnicovým olejem 1 Kg - kousky Detail
  • 6 vajec
  • 3 okurky
  • Sůl
  • Pepř černý mletý

Fotogalerie receptu

Diskuzní fórum

Žádné komentáře

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé.