Vyberte si
parametry receptu

Rýže se slávkami/Arroz con mejillones/

País Vasco (Baskicko) | Tapasy

V pánvi si rozehřejeme olej, na který dáme slávky. Jakmile se začnou teplem otvírat, dáme je z pánve stranou. Na stejné pánvi osmahneme jemně nakrájený česnek, přidáme rýži, vše dobře promícháme a přidáme vodu a sůl. Jakmile začne rýže vařit, snížíme teplotu a přidáme slávky, které necháme povařit cca 20 minut. Po uvaření na pár minut pánev zakryjeme a necháme dojít. A servírujeme.

  • Žánr: Posilující
  • Doba přípravy: 50 minut
  • Energie: 625 kcal. / 2 616 kJ
  • Pozor obsahuje: mořské plody
  • Bílkoviny: 17,60 g
  • Sacharidy: 97,28 g
  • Tuky: 17,50 g
  • Cholesterol: 0 mg
  • Druh tapasu: teplé
K receptu doporučujeme nápoj >
Hodnocení receptu
Rýže se slávkami / Arroz con mejillones

Suroviny pro přípravu

počet osob, pro které vaříte
  • 125 g slávek
  • 250 g rýže
  • 750 ml vody nebo vývaru
  • 3 stroužky česneku
  • Sůl

Fotogalerie receptu

Diskuzní fórum

Žádné komentáře

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé.