Vyberte si
parametry receptu

Šedivá polévka/Sopa cana/

Aragón | Dezerty

Na pánvi rozehřejeme olivový olej a osmahneme na něm zlehka na plátky nakrájenou bagetu. Osmahnuté kousky vyskládáme do hliněné polévkové mísy.
V jiné hliněné polévkové míse rozehřejeme sádlo, nalijeme mléko, přisypeme skořici a cukr. Přivedeme k varu, odstavíme z plotny a nalijeme na opečenou bagetu. Zakryjeme a necháme 10 minut odstát. Poté můžeme servírovat.

  • Žánr: Afrodiziakální
  • Doba přípravy: 30 minut
  • Energie: 1 066 kcal. / 4 460 kJ
  • Pozor obsahuje: lepek, mléko
  • Bílkoviny: 16,31 g
  • Sacharidy: 122,97 g
  • Tuky: 54,38 g
  • Cholesterol: 17,03 mg
K receptu doporučujeme nápoj >
Hodnocení receptu
Šedivá polévka / Sopa cana

Suroviny pro přípravu

počet osob, pro které vaříte
  • 200 g bílé bagety
  • 25 g vepřového sádla (doporučené je kouhoutí sádlo)
  • 2 lžíce medu
  • 1 malá lžíce skořice mleté
  • 0.5 l mléka
  • 50 g cukru

Fotogalerie receptu

Diskuzní fórum

Žádné komentáře

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé.