Vyberte si
parametry receptu

Slávky s majonézou/Mejillones con mahonesa/

Murcia | Tapasy

Slávky dobře omyjeme, vložíme je do osolené vody společně s na kousky nakrájenými stroužky česneku, celými oloupanými cibulkami a bílým vínem. Vaříme, dokud se neotevřou. Poté slávky vyjmeme, vybereme z nich maso, a jak maso, tak vývar odložíme pro pozdější použití.
Hořčici smícháme s majonézou, opepříme a přilijeme půl vývaru, ve kterém jsme vařili slávky. Touto směsí polijeme maso a uložíme do lednice. Podáváme studené.

  • Žánr: Romantická
  • Doba přípravy: 50 minut
  • Energie: 328 kcal. / 1 371 kJ
  • Pozor obsahuje: mořské plody
  • Bílkoviny: 30,45 g
  • Sacharidy: 7,75 g
  • Tuky: 11,01 g
  • Cholesterol: 0 mg
  • Druh tapasu: studené
K receptu doporučujeme nápoj >
Hodnocení receptu
Slávky s majonézou / Mejillones con mahonesa

Suroviny pro přípravu

počet osob, pro které vaříte
  • 0.6 kg slávek jedlých neloupaných
  • 1 stroužek česneku
  • 1 malá cibule
  • 16 g majonézy
  • Špetka pepře černého mletého
  • 16 g hořčice

Fotogalerie receptu

Diskuzní fórum

Žádné komentáře

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé.