Vyberte si
parametry receptu

Smažené ančovičky/Anchoas fritas/

País Vasco (Baskicko) | Rybí

Ančovičkám odstraníme hlavičky a páteř, ale necháme je celé. Omyjeme je a osušíme. Osolíme a obalíme v rozmíchaném vejci s moukou. Osmažíme na oleji a podáváme.

  • Žánr: Romantická
  • Doba přípravy: 35 minut
  • Energie: 1 231 kcal. / 5 153 kJ
  • Pozor obsahuje: lepek, vaječný bílek
  • Bílkoviny: 41,20 g
  • Sacharidy: 37,80 g
  • Tuky: 99,60 g
  • Cholesterol: 290,00 mg
K receptu doporučujeme nápoj >
Hodnocení receptu
Smažené ančovičky / Anchoas fritas

Suroviny pro přípravu

počet osob, pro které vaříte
  • 250 g čerstvých ančoviček
  • 2 vejce
  • 100 g polohrubé mouky
  • Sůl

Fotogalerie receptu

Diskuzní fórum

Žádné komentáře

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé.