Vyberte si
parametry receptu

Smažený tuňák v rajčatové omáčce/Bonito con tomate/

País Vasco (Baskicko) | Rybí

Na pánvi rozpálíme olej, na kterém osmahneme nadrobno nakrájenou cibulku a česnek. Přidáme  tuňáka. Před tím, než je ryba měkká ji dáme stranou a do pánve přidáme nakrájená rajčata, sůl a trochu cukru a necháme provařit. Takto hotovou omáčku přepasírujeme přes síto. Tuňáka zbavíme kůže a kostí. Omáčku spolu s tuňákem dáme spolu znovu do pánve a necháme provařit dalších 10 minut. A podáváme. 

  • Žánr: Labužnická
  • Doba přípravy: 45 minut
  • Energie: 820 kcal. / 3 430 kJ
  • Bílkoviny: 34,75 g
  • Sacharidy: 26,74 g
  • Tuky: 64,10 g
  • Cholesterol: 63,00 mg
K receptu doporučujeme nápoj >
Hodnocení receptu
Smažený tuňák v rajčatové omáčce / Bonito con tomate

Suroviny pro přípravu

počet osob, pro které vaříte
  • 300 g čerstvého tuňáka
  • 1 cibule
  • 0.5 kg rajčat
  • Trochu cukru
  • Sůl

Fotogalerie receptu

Diskuzní fórum

Žádné komentáře

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé.