Vyberte si
parametry receptu

Statkářská paella/Arroz cortijero/

Andalucía | Paelly

Na pánvi jemně osmahneme dosud nevařenou rýži s částí olivového oleje. Poté přilijeme vodu (dvakrát větší množství než rýže), osolíme a opepříme. Uprostřed vaření přidáme směs, kterou připravíme tímto způsobem: Papriky upečeme v troubě a oloupeme. Na pánvi na zbytku oleje osmahneme na drobno nasekanou cibulku a oloupaná na kousky nakrájená rajčata a papriky. Osolíme. Přidáme do hrnce s rýží a vaříme 20-30 minut. Po dovaření necháme 5 minut odstát a podáváme ze stejné pánve, ve které jsme vařili.

  • Žánr: Fitness
  • Doba přípravy: 45 minut
  • Energie: 1 696 kcal. / 7 097 kJ
  • Bílkoviny: 22,30 g
  • Sacharidy: 212,20 g
  • Tuky: 81,90 g
  • Cholesterol: 0 mg
K receptu doporučujeme nápoj >
Hodnocení receptu
Statkářská paella / Arroz cortijero

Suroviny pro přípravu

počet osob, pro které vaříte
  • 400 g rajčat
  • 300 g cibule
  • 2 papriky
  • Sůl
  • Pepř bílý mletý
  • 500 g rýže na paellu

Fotogalerie receptu

Diskuzní fórum

Žádné komentáře

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé.