Vyberte si
parametry receptu

Studená andaluská polévka Gazpacho/Gazpacho Andaluz/

Andalucía | Polévky

Všechny ingredience vložíme do mixéru, kromě okurky, která poslouží jako ozdoba na konec.
Dobře rozmixujeme a přiléváme vodu dle potřeby, podle toho, jak moc hustou polévku preferujeme.
Podáváme studené ozdobené nakrájenou okurkou, rajčetem, nadrobno nakrájeným vařeným vejcem a pečivem.

  • Doba přípravy: 15 minut
  • Energie: 1 352 kcal. / 5 658 kJ
  • Pozor obsahuje: lepek, vaječný bílek
  • Bílkoviny: 19,57 g
  • Sacharidy: 68,07 g
  • Tuky: 109,42 g
  • Cholesterol: 290,00 mg
Hodnocení receptu
Studená andaluská polévka gazpacho / Gazpacho andaluz

Suroviny pro přípravu

počet osob, pro které vaříte
  • 0.25 l Extra panenský olivový olej 0,25L, sklo Detail
  • 1 kg rajčat
  • 1 okurka
  • 1 stroužek česneku
  • 1 paprika
  • Ocet
  • Vejce
  • Pečivo
  • Sůl

Fotogalerie receptu

Diskuzní fórum

Žádné komentáře

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé.