Vyberte si
parametry receptu

Studený tuňákový salát s rajčaty a ovčím sýrem/Mojete con queso en aceite/

Castilla - La Mancha | Tapasy

Rajčata scedíme a nakrájíme na kousky. Vejce a cibuli nakrájíme na kolečka, česnek na plátky. Olivy na půl. Tuňáka rozdělíme na kousky. Vše dáme do podlouhlé, hlubší misky, zalijeme olivovým olejem a necháme marinovat v lednici cca 1 hodinu. Servírujeme s bílým chlebem a nakrájeným, ovčím sýrem zalitým olivovým olejem v samostatné misce.

  • Žánr: Labužnická
  • Doba přípravy: 45 minut
  • Energie: 757 kcal. / 3 168 kJ
  • Pozor obsahuje: vaječný bílek
  • Bílkoviny: 30,83 g
  • Sacharidy: 16,95 g
  • Tuky: 62,44 g
  • Cholesterol: 580,00 mg
  • Druh tapasu: studené
K receptu doporučujeme nápoj >
Hodnocení receptu
Studený tuňákový salát s rajčaty a ovčím sýrem / Mojete con queso en aceite

Suroviny pro přípravu

počet osob, pro které vaříte
  • 50 g Černé olivy bez pecky 142g Detail
  • 1 dl Extra panenský olivový olej 1L, PET Detail
  • 100 g Tuňák v rajčatové omáčce 80g, PACK-3 Detail
  • 0.5 kg rajčat v plechovce
  • 4 vařená vejce
  • 1 cibule
  • 1 česnek
  • Sůl

Fotogalerie receptu

Diskuzní fórum

Žádné komentáře

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé.