Vyberte si
parametry receptu

Svatojánské koblihy/Buňuelos falleros/

Valencia | Dezerty

Kvasnice rozpustíme ve vodě a za stálého míchání přisypáváme mouku. Osolíme špetkou soli. Necháme chvíli nakynout. Mezitím si připravíme hlubší pánev, nalijeme dostatečné množství oleje a řádně rozehřejeme.
Z nakynutého těsta ručně vytváříme koblížky ve tvaru kroužku. Smažíme na rozpálené pánvi do zlatova.
Necháme okapat na savém papíru a posypeme cukrem.

  • Žánr: Labužnická
  • Doba přípravy: 40 minut
  • Energie: 1 918 kcal. / 8 027 kJ
  • Pozor obsahuje: lepek
  • Bílkoviny: 26,63 g
  • Sacharidy: 151,84 g
  • Tuky: 132,40 g
  • Cholesterol: 0 mg
K receptu doporučujeme nápoj >
Hodnocení receptu
Svatojánské koblihy / Buňuelos falleros

Suroviny pro přípravu

počet osob, pro které vaříte
  • 350 g hladké mouky
  • 4 velké lžíce kvasnic v prášku
  • 4 dl vody
  • Sůl
  • 3 velké lžíce mletého cukru

Fotogalerie receptu

Diskuzní fórum

Žádné komentáře

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé.