Vyberte si
parametry receptu

Tradiční, pikantní omáčka/Mojo picón o colorado/

Islas Canarias | Omáčky

Do misky si dáme kmín, nakrájenou, červenou papriku, oloupaný česnek, sůl. Rozmixujeme a přidáme pálivou, mletou papriku, postupně přiléváme olej a vinný ocet a dle potřeby i vodu. Konzistence omáčky - je více řídká. Skvěle se hodí k masům nebo k pečeným bramborám.

  • Žánr: Labužnická
  • Doba přípravy: 15 minut
  • Energie: 818 kcal. / 3 424 kJ
  • Bílkoviny: 1,93 g
  • Sacharidy: 18,35 g
  • Tuky: 80,51 g
  • Cholesterol: 0 mg
Hodnocení receptu
Tradiční, pikantní omáčka / Mojo picón o colorado

Suroviny pro přípravu

počet osob, pro které vaříte
  • 4 dl Balsamický vinný ocet Reserva 0,25L Detail
  • 30 g Pálivá paprika mletá 125g Detail
  • 0.5 malé lžičky kmínu
  • 1 velká červená paprika
  • 1 stroužek česneku
  • Sůl
  • 2 dl převařené, studené vody

Fotogalerie receptu

Diskuzní fórum

Žádné komentáře

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé.