Vyberte si
parametry receptu

Treska na zamorský způsob/Bacalao a la zamora/

Castilla y León | Rybí

Tresku dáme vařit do vody s ½ cibule a pár snítkami petržele. Oloupeme zbytek cibule a česnek, nakrájíme nadrobno a orestujeme na oleji . Následně dáme do hrnce k již uvařené cizrně. Ořechy rozdrtíme, přidáme k cizrně, dále přidáme plátek bílého chleba předem namočeného ve vinném octě a vše dobře promícháme tak, aby nám vznikla pasta. Na dno zapékací misky dáme vrstvu ryby, vrstvu pasty a takto pokračujeme, dokud máme ingredience. Nakonec přidáme olej, který nám zbyl ze smažení cibule, vaříme na mírném ohni cca 8-10 minut. Podáváme přímo z misky.

  • Žánr: Labužnická
  • Doba přípravy: 45 minut
  • Energie: 1 825 kcal. / 7 638 kJ
  • Pozor obsahuje: lepek, oříšky
  • Bílkoviny: 76,76 g
  • Sacharidy: 93,08 g
  • Tuky: 126,85 g
  • Cholesterol: 125,00 mg
K receptu doporučujeme nápoj >
Hodnocení receptu
Treska na zamorský způsob / Bacalao a la zamora

Suroviny pro přípravu

počet osob, pro které vaříte
  • 0.5 dl Balsamický vinný ocet Reserva 0,25L Detail
  • 0.5 kg tresky
  • 0.25 kg vařené cizrny
  • 2 cibule
  • 1 stroužek česneku
  • 6 vlašských ořechů
  • 1 chleba
  • Sůl
  • Petržel
  • Voda

Fotogalerie receptu

Diskuzní fórum

Žádné komentáře

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé.