Vyberte si
parametry receptu

Vývar se zapečenými vejci/Huevos al salmorrejo/

Aragón | Polévky

Lomo a longanizu nakrájíme na malé kousky a osmahneme na pánvi s olivovým olejem společně s celými plátky jamónu serrano. Vyjmeme a odložíme na pozdější použití.
Na stejném oleji osmahneme oloupané stroužky česneku, poté přidáme na drobno nasekanou petrželovou nať, 2 lžíce mouky a zalijeme masovým vývarem. Povaříme asi 5 minut. Vývar přelijeme do 2 hliněných misek a přidáme do něj lomo, longanizu a jamón serrano, a chřesty a vejce. Osolíme dle chuti. Dáme zapéct do trouby na 10 minut.

  • Žánr: Fitness
  • Doba přípravy: 35 minut
  • Energie: 3 004 kcal. / 12 573 kJ
  • Pozor obsahuje: vaječný bílek
  • Bílkoviny: 53,34 g
  • Sacharidy: 11,08 g
  • Tuky: 291,76 g
  • Cholesterol: 697,75 mg
Hodnocení receptu
Vývar se zapečenými vejci / Huevos al salmorrejo

Suroviny pro přípravu

počet osob, pro které vaříte
  • 3 ks CHLAZENÉ - Jamon Serrano krájené 80g Detail
  • 2 stroužky česneku
  • 4 vejce
  • Petrželová nať
  • Sůl
  • 150 g klobásy longaniza
  • 750 ml masového vývaru
  • 2 lžíce hladké mouky

Fotogalerie receptu

Diskuzní fórum

Žádné komentáře

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé.