Vyberte si
parametry receptu

Vývar z mangoldu/Berza de acelgas/

Andalucía | Polévky

Do hrnce s 1 litrem studené vody vložíme slaninu a bílé fazole, které jsme nechali 1 den odstát ve vodě. Přivedeme k varu a přidáváme cizrnu (také 1 den odstátou ve vodě), vaříme na mírném ohni do měkka.
Přidáváme nadrobno nakrájené listy mangoldu, maso, klobásku, sádlo a papriku.
Vaříme do měkka a podáváme jako vývar.

  • Doba přípravy: 1 680 minut
  • Energie: 1 652 kcal. / 6 914 kJ
  • Bílkoviny: 60,38 g
  • Sacharidy: 78,75 g
  • Tuky: 124,85 g
  • Cholesterol: 253,85 mg
Hodnocení receptu
Vývar z mangoldu / Berza de acelgas

Suroviny pro přípravu

počet osob, pro které vaříte
  • 30 g Sladká paprika mletá 125g Detail
  • 250 g cizrny
  • 0.5 kg mangoldu
  • 250 g masa dle výběru
  • 1 velká lžíce vepřového sádla
  • 200 g slaniny
  • 100 g bílých fazolí
  • 100 g klobásy
  • Sůl
  • Voda

Fotogalerie receptu

Diskuzní fórum

Žádné komentáře

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé.