Vyberte si
parametry receptu

Zeleninový pokrm zarangollo/Zarangollo/

Extremadura | Zeleninové

Na pánvi rozehřejeme olivový olej a zprudka na něm osmahneme celá rajčata, papriky a stroužky česneku. Vyjmeme, vložíme do hrnce, přikryjeme pokličkou a necháme zchladnout.
Papriky oloupeme a nakrájíme na proužky.
Česnek a rajčata rozmačkáme v hmoždíři. Přidáme k nim olivový olej extra panenský, balzamický ocet a sůl. Rozmícháme a touto směsí polijeme papriky. Necháme odstát 24 hodin.

  • Žánr: Fitness
  • Doba přípravy: 40 minut
  • Energie: 372 kcal. / 1 558 kJ
  • Bílkoviny: 3,95 g
  • Sacharidy: 18,03 g
  • Tuky: 31,46 g
  • Cholesterol: 0 mg
K receptu doporučujeme nápoj >
Hodnocení receptu
Zeleninový pokrm zarangollo / Zarangollo

Suroviny pro přípravu

počet osob, pro které vaříte
  • 0.5 dl Extra panenský olivový olej 0,25L, sklo Detail
  • 0.5 dl Balsamický vinný ocet Reserva 0,25L Detail
  • 3 červené papriky
  • 3 vyzrálá rajčata
  • 2 stroužky česneku
  • Sůl

Fotogalerie receptu

Diskuzní fórum

Žádné komentáře

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé.