Vyberte si
parametry receptu

Asturijská paella/Paella de carne, pescado y hortalizas/

Asturias | Paelly

Na rozpálené pánvi osmahneme maso. Jakmile je dobře osmahnuté, přidáme zeleninu a zamícháme. Přidáme rýži a vše dobře promícháme. Přidáme vařící vodu – na jeden hrnek rýže dva hrnky vody, osolíme, okořeníme šafránem, přidáme ryby a mořské plody a petržel. Vše dobře promícháme a vaříme cca 20 minut. Vypneme oheň a pánev necháme stát cca 5 minut na sporáku a ihned podáváme.

  • Žánr: Fitness
  • Doba přípravy: 30 minut
  • Energie: 1 324 kcal. / 5 541 kJ
  • Pozor obsahuje: mořské plody
  • Bílkoviny: 31,21 g
  • Sacharidy: 89,71 g
  • Tuky: 88,95 g
  • Cholesterol: 96,75 mg
K receptu doporučujeme nápoj >
Hodnocení receptu
Asturijská paella / Paella de carne, pescado y hortalizas

Suroviny pro přípravu

počet osob, pro které vaříte
  • 1 ks Artyčoky – čtvrtky 390 g Detail
  • 0.25 g Pravý šafrán - blistr Detail
  • 200 g rýže
  • 250 g kuřecího nebo králičího masa, ryb a mořských plodů (krevety, kalamáry, úhoř, rak)
  • 200 g zeleniny (artyčoky, zelené fazolky, paprika, hrášek, petržel)
  • Sůl

Fotogalerie receptu

Diskuzní fórum

Žádné komentáře

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé.