Vyberte si
parametry receptu

Bílý česnek/Ajo blanco/

Andalucía | Omáčky

Nejprve v hmoždíři rozdrtíme mandle a česnek, přidáme olej extra panenský, sůl a ocet a vše řádně promícháme.
Přilijeme 4 polévkové talíře vody a znovu promícháme, až nám vznikne kompaktní omáčka.
Na pánvi osmahneme na olivovém oleji 2 krajíce chleba nakrájené na kostky, které krátce před podáváním vložíme do omáčky.

  • Doba přípravy: 20 minut
  • Energie: 1 541 kcal. / 6 447 kJ
  • Pozor obsahuje: oříšky, lepek
  • Bílkoviny: 12,54 g
  • Sacharidy: 85,11 g
  • Tuky: 124,99 g
  • Cholesterol: 0 mg
Hodnocení receptu
Bílý česnek / Ajo blanco

Suroviny pro přípravu

počet osob, pro které vaříte
  • 1 dl Extra panenský olivový olej 0,25L, sklo Detail
  • 6 sladkých nepražených mandlí
  • 1 stroužek česneku
  • Sůl
  • 2 krajíce chleba
  • Voda

Fotogalerie receptu

Diskuzní fórum

Žádné komentáře

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé.