Vyberte si
parametry receptu

Dršťky po andalusku/Callos a la Andaluza/

Andalucía | Tapasy

Na sádle osmahneme najemno nakrájenou cibulku a přidáme na kostičky nakrájený jamón serrano, chvíli podusíme.
Přidáme nadrobno nasekaná rajčata. V hrnku vývaru rozpustíme mouku a přimícháme do směsi. Necháme chvíli vřít a poté přidáme na kostky nakrájené dršťky, špetku pepře a soli. Necháme opět chvíli povařit.
Dle chuti můžeme doplnit i vařenou cizrnou.

  • Žánr: Labužnická
  • Doba přípravy: 30 minut
  • Energie: 531 kcal. / 2 220 kJ
  • Pozor obsahuje: lepek
  • Bílkoviny: 50,03 g
  • Sacharidy: 29,34 g
  • Tuky: 23,05 g
  • Cholesterol: 302,00 mg
  • Druh tapasu: teplé
K receptu doporučujeme nápoj >
Hodnocení receptu
Dršťky po andalusku / Callos a la Andaluza

Suroviny pro přípravu

počet osob, pro které vaříte
  • 0.5 kg dršťky vařené
  • 2 cibule
  • 40 g vepřového sádla
  • 1 velká lžíce mouky
  • 2 čerstvá rajčata
  • 1 dl vývaru z kostky
  • Pepř
  • Sůl
  • 50 g jamón serrano

Fotogalerie receptu

Diskuzní fórum

Žádné komentáře

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé.