Vyberte si
parametry receptu

Grilovaný tuňák/Atún a la brasa/

Cataluña | Rybí

Omytého tuňáka si nakrájíme na větší kusy a 20 min. marinujeme v omáčce ze soli, vinného octa 1 lžíce olivového oleje. Připravíme si gril, tuňáka pokapeme trochou oleje a grilujeme.
V hmoždířku si rozdrtíme nakrájená rajčata spolu s opečeným česnekem, tymiánem a petrželkou.
Hotového tuňáka přelijeme touto směsí . Podáváme spolu s česnekovou majonézou , do které jsme přidali hořčici.

  • Žánr: Fitness
  • Doba přípravy: 45 minut
  • Energie: 880 kcal. / 3 682 kJ
  • Bílkoviny: 44,18 g
  • Sacharidy: 11,31 g
  • Tuky: 72,49 g
  • Cholesterol: 84,00 mg
K receptu doporučujeme nápoj >
Hodnocení receptu
Grilovaný tuňák / Atún a la brasa

Suroviny pro přípravu

počet osob, pro které vaříte
  • 2 cl Balsamický vinný ocet Reserva 0,25L Detail
  • 400 g syrového tuňáka
  • 80 g rajčat
  • 30 g plnotučné hořčice
  • 2 stroužky česneku
  • 1 snítka tymiánu
  • Sůl
  • Petržel

Fotogalerie receptu

Diskuzní fórum

Žádné komentáře

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé.