Vyberte si
parametry receptu

Jahody se šlehačkou v pomeranči/Fresas con nata/

Cataluña | Dezerty

Pomeranč přepůlíme, vydlabeme dužinu (z které si uděláme džus.) bez porušení slupky.
200g jahod smícháme s višňovým likérem, marmeládou a velkou lžící pomerančového džusu. Touto ovocnou směsí naplníme prázdné slupky od pomerančů, zakryjeme šlehačkou s cukrem.
Zbylé jahody použijeme na dozdobení.

  • Žánr: Romantická
  • Doba přípravy: 15 minut
  • Energie: 551 kcal. / 2 307 kJ
  • Bílkoviny: 5,46 g
  • Sacharidy: 85,32 g
  • Tuky: 18,54 g
  • Cholesterol: 0 mg
K receptu doporučujeme nápoj >
Hodnocení receptu
Jahody se šlehačkou v pomeranči / Fresas con nata

Suroviny pro přípravu

počet osob, pro které vaříte
  • 80 g BEBE - Ovocná pomazánka meruňková 340g Detail
  • 400 g jahod
  • 200 g šťavnatého pomeranče
  • 200 g šlehačky
  • 1 dl višňového likéru
  • 30 g moučkového cukru

Fotogalerie receptu

Diskuzní fórum

Žádné komentáře

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé.