Vyberte si
parametry receptu

Jamón s rajčaty/Jamón con tomate/

Cataluña | Tapasy

Vytvoříme si směs z olivového oleje, nakrájených rajčat, najemno nakrájené cibulky a soli, která má být hustší konzistence a dáme do trouby.
Chléb si opečeme na pánvi nebo v troubě.
Jamón si opečeme, přidáme vytvořenou směs a spolu necháme vařit 10-15 minut.
Na každý krajíc bílého chleba dáme jeden plátek jamónu spolu se směsí a podáváme teplé.

  • Žánr: Labužnická
  • Doba přípravy: 20 minut
  • Energie: 1 091 kcal. / 4 565 kJ
  • Pozor obsahuje: lepek
  • Bílkoviny: 25,11 g
  • Sacharidy: 52,27 g
  • Tuky: 85,41 g
  • Cholesterol: 0 mg
  • Druh tapasu: teplé
K receptu doporučujeme nápoj >
Hodnocení receptu
Jamón s rajčaty / Jamón con tomate

Suroviny pro přípravu

počet osob, pro které vaříte
  • 120 g CHLAZENÉ - Jamon Serrano krájené 80g Detail
  • 2 krajíce bílého chleba
  • 150 g rajčat
  • 50 g cibule
  • Sůl

Fotogalerie receptu

Diskuzní fórum

Žádné komentáře

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé.