Vyberte si
parametry receptu

Katalánská omáčka/Salsa catalana/

Cataluña | Omáčky

Do hlubší pánve si dáme vývar, víno, jednu celou oloupanou cibuli a druhou rozkrojenou, celý snítek petržele bez krájení, celé oloupané česneky, hřebíček, bobkový list.  Na mírném ohni vaříme 50- 60 minut. Potom uvařenou směs rozmixujeme. Nakonec dochutím solí a pepřem.

  • Žánr: Labužnická
  • Doba přípravy: 60 minut
  • Energie: 439 kcal. / 1 836 kJ
  • Bílkoviny: 1,81 g
  • Sacharidy: 11,04 g
  • Tuky: 40,44 g
  • Cholesterol: 1,60 mg
Hodnocení receptu
Katalánská omáčka / Salsa catalana

Suroviny pro přípravu

počet osob, pro které vaříte
  • 100 g cibule
  • 2 stroužky česneku
  • 2 dl vývaru
  • Pepř bílý mletý
  • 1 hřebíček
  • Sůl
  • Petržel
  • 1 bobkový list

Fotogalerie receptu

Diskuzní fórum

Žádné komentáře

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé.