Vyberte si
parametry receptu

Marcipán/Alfajores/

Andalucía | Dezerty

Vál na těsto posypeme polohrubou moukou a zpracujeme na něm kvasnice smíchané s hladkou moukou, přidáváme máslo, žloutky, bílek, cukr a vanilkový cukr. Vytvoříme kompaktní hmotu, kterou rozválíme válečkem po celé délce válu.
Pomocí malé skleničky vykrajujeme kolečka, která pokládáme na plech vymazaný olejem. Pečeme v troubě zhruba na 200°C.
Po upečení a vychladnutí slepujeme kolečka marmeládou a posypeme kokosem.

  • Žánr: Posilující
  • Doba přípravy: 60 minut
  • Energie: 2 493 kcal. / 10 433 kJ
  • Pozor obsahuje: lepek, mléko, vaječný bílek
  • Bílkoviny: 50,79 g
  • Sacharidy: 438,61 g
  • Tuky: 70,07 g
  • Cholesterol: 895,20 mg
K receptu doporučujeme nápoj >
Hodnocení receptu
Marcipán / Alfajores

Suroviny pro přípravu

počet osob, pro které vaříte
  • 340 g BEBE - Ovocná pomazánka meruňková 340g Detail
  • 0.5 kg hladké mouky
  • 2 velké lžíce polohrubé mouky
  • 250 g cukru
  • 6 žloutků
  • 1 bílek
  • 25 g másla
  • 1 malá lžíce kvasnic v prášku
  • 50 g krájeného kokosu
  • 1 malá lžíce vanilkového cukru

Fotogalerie receptu

Diskuzní fórum

Žádné komentáře

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé.